opc_loader

'WW2 U.S. Infantry Cardridges' Historical Replica Collection

'WW2 U.S. Infantry Cardridges' Historical Replica Collection

x
Voorraad
Voorraad:
  1  In voorraad
Artikelnr: TFH1

'WW2 U.S. Infantry Cardridges' Historical Replica Collection is een serie kalibers gebruikt tijdens WO2 door de VS. Exacte dimensies, hulsmarkeringen, finish als de originele patronen. Zodanig dat als je dit kistje vasthebt, je een stuk geschiedenis bij je hebt!

5 Kalibers netjes in houten kistje met schuiminleg en geschiedenisboekje met uitleg en afbeeldingen:

  • .45 ACP
  • .38 Special
  • .30 M1 Carbine
  • .30-06
  • .50 BMG

WO2 Collectie:


The Allies vs The Axis...

Met de Historische Collectie zijn de meningsverschillen tussen zowel de Duitse als de VS generalen in die tijd duidelijk, de vuurwapen selecties waren beslissend in de uitkomst van de oorlog.

Waarom kozen de Amerikanen voor trage kalibers met verhoogde stopkracht terwijl de tegenstanders van het Derde Rijk munitie gebruikten welke kleiner, sneller en hogere vuurkadans aankonden. Zou de uitkomst anders geweest zijn indien de Duitsers s'werelds eerste aanvalsgeweer, Sturmgewehr 44, 4 jaar eerder gelanceerd zouden hebben?

Elke patroon is met maximale detail gemaakt en als laatste stap gecoat met een acryl lak om de tand des tijds te kunnen weerstaan.

'WW2 U.S. Infantry Cardridges' Historical Replica Collection heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
'WW2 U.S. Infantry Cardridges' Historical Replica Collection