opc_loader

Magpul Bipod voor M-lok FDE

Magpul Bipod voor M-lok FDE (Flat dark Earth)

199,00 199,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  1  In voorraad
Artikelnr: MAG933FDE

De Magpul Bipod voor M-Lok leverd serieuze sterkte en veelzijdigheid voor een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De lichtgewicht Mil-Spec hard geanodiseerde 6061 T-6 aluminum en polymeer versterkte bipod brengt innovatie in ergonomie, functionaliteit; stevigheid en waarde samen. Het lage profiel ontwerp verbergt de interne mechaniek en zorgt ervoor dat deze niet snel blijft haken of stoten. Geoptimaliseerd voor snelle éénhandige aanpassingen, de bipod wijzigt snel en stil tussen diverse gebruikers configuraties.

In schietpositie, is deze makelijk belast met voorwaartse spanning zonder vrees voor falen of verbuigen. De aluminium en roestvrij stalen componenten, samen met de versterkte polymeer, verzekeren jaren van betrouwbare performantie, dit alles terwijl deze extreem lightgewicht blijft, net geen 315 gram.

De tweepoot extenties glijden en vergrendelen stevig met de druk van een knop op één van de zeven 1,27 cm insparingen. De benen kunnen verlengen met een totaal van 8,9 cm, van 17,3 cm tot  26,2 cm.

Als enige leverd deze bipod 50° tilt (kanteling links-rechts) en 40° pan (links-rechts verdraaing) dankzij de handschoenvriendelijke gecheckerde vergrendedraaiknop gepositioneerd tussen beide benen. Deze heeft ook de exclusieve mogelijkheid om het pan op 0° vast te zetten terwijl deze nog volledige tilt functie behoud. Toegevouwen, past de gestroomlijnde behuizing netjes onder de loop en zijn ze net onder 5,9 cm diep en 8,4 cm breedt. Geanodiseerde oppervlakte and nauwe, pricisie toleranties vermijden piepen en rammelen van de bipod.

Een zachte rubber aansluitingsknop bevestigd aan sluiting leverd een stevige, niet krassende voorwaardse steun wanneer de bipod is opgevouwd. Daarnaast, leveren de zachte rubber voeten grip op diverse schietoppervlakten en zijn deze makkelijk verwijderd men een doorslag. Gebruikers kunnende voeten veranderen, de Magpul bipod's accepteren de meeste Atlas vervangbare voetjes met uitzondering van de Atlas 5-H.

Gemaakt in de VS.

Slank maar stevig

Ontworpen voor gestroomlijnde opberging tot ontplooing

Veelzijdig aanpasbaar

Been extenties glijden en sluiten stevig met de druk van een knop en de gereedschapsloze vaststelknop laat eenvoudige aanpassingen toe tussen uw schoten.

De benen verstellen van lengte vanaf 17,3 cm tot  26,2 cm met 7 posities.

Veelzijdige benen en voeten

De veer gespannen benen plooien voorwaarts wanner nieti n gebruik, dan springen ze dankzij de veerkracht snel en stevig op hun plaats met één hand.

De benen aanvaarden de meest Atlas type vervang voetjes, zodat je deze kan aanpassen naar uw omgeving en voorkeur.

Aanhechting: M-lok sloten.
Materialen: Staal, Mil-Spec hard geanodiseerd 6061 T-6 aluminium, polymeer.
Hoogte, max: 26,2 cm
Pan en Tilt: 50° tilt en 40° pan.
Gewicht: 315 gram

Magpul_Bipod_M-lok_MAG933FDE_Installatie_Gids

Magpul Bipod voor M-lok FDE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Magpul Bipod voor M-lok FDE


Artikelnummers
EAN:
840815119326
SKU:
MAG933FDE