opc_loader

RPP Marlin M-lok Adjustable Straight Stock

Marlin M-Lok Tactische Regelbare kolf van Ranger Point Precision

389,00
x
Voorraad
Voorraad:
  2  In voorraad
Artikelnr: MSG-BLK
Beschrijving

De Ranger Point Precision M-lok Adjustable Butt Stock Streight is een tactische upgrade voor uw Marlin lever-action karabijn zonder pistoolgreep.
Het geeft je wapen een compleet andere look en feel alsook de mogelijkheid tot verder personaliseren en aanpassen.
Kortom het brengt je klassieke 19de eeuws wapen naar de 21ste eeuw met deze modulairbare en tactische upgrade.

Passend voor alle Marlin lever-action karabijnen zonder een pistoolgreep kolf zoals: Marlin 1894 .357 Mag, .44 Mag, .45 Long Colt; Marlin 1895G 45-70; Marlin 450M en Marlin 336 30-30. Ongeacht producent (JM, Remington, Ruger of Marlin)

 

Gemaakt van 6061 Type 3 zwart geanodiseerd aluminium
Lichtgewicht 595 gram  (iets minder dan de fabriekskolf)
Zelfde LOP (Length Of Pull) als standaard kolf
3 M-lok slots aan de onderzijde voor al uw M-lok accessoires
QD Flush hole cup voor monteren van uw QD karabijnriem
Ingeschroefd swivel point ter montage van uw karabijnriem of monopod
Regelbare kaaksteunhoogte (cheekweld) dankzij de 4 instelbare punten, laag voor gebruik van de standaard iron sights, hoger voor gebruik in samenwerking met gemonteerde optiek
Luchtvaart ontwikkeld terugstootkussen 'DEAD BLOW'
Kolfeinde met zelfde afmeting als AR-15 6-positie kolf waardoor ook aftermarket AR-15 recoil pads passen en je op die manier de Length Of Pull (LOP) eveneens kan aanpassen

Butt Stock Accessory Panel verkrijgbaar (rpp-butt-stock-accessory-panel) met 3 M-lok slots en 6 QD Flush Hole Cups zodat je quiver (patroonhouder) kan monteren
Spacers eveneens verkrijgbaar met lengtes van 1,25 cm voor grote personen die deze en de standaard kolf te kort vinden.
Riser eveneens verkrijgbaar indien je hoger gemonteerde optiek gebruikt zodat je een optimale cheekweld blijft behouden

In het pakket zit:

1 aluminium regelbare kolf met recoil pad, inbussleutel en handleiding.

Installatiehandleiding:

Met een platte bit schroevendraaier schroef je het vijsje uit de tang van de receiver (gedeelte waar de kolf verbonden wordt met de receiver). Glijd de fabriekshouten kolf achterswaard uit de receiver. Het kan soms enkele tikken met uw handpalm vereisten om de kolf te bevrijden.
Glijd de nieuwe Ranger Point Precision Modstock op de receiver tang. Schroef het originele vijsje opnieuw op dezelfde plaats.

Om de kaaksteun hoogte te wijzigen: Gebruik de inbussleutel om de 4 stuks 1/4-28 boutjes los te zetten. Draai de kolf totdat je een perfecte kaaksteun hebt in combinatie met uw gebruikte mikorganen of optiek. Draai vervolgens de 4 boutjes opnieuw vast.
Opmerking: gebruik steeds zo laag mogelijk gemonteerde optiek, indien je toch hogere ringen of hoge optiek gebruikt kan je zo nodig een cheekriser aanschaffen om een betere kaaksteun te bieden.

Er is geen aanbevolen moment maar te losse boutjes kunnen ervoor zorgen dat de kolf verdraait tijdens het schieten.

Om de LOP te wijzigen: zijn er 2 mogelijkheden:
1) verwisselbaar terugstootkussen: De kolfplaat heeft dezelfde dimenties als de veel voorkomende AR15 6-positie telescopische kolf. De Meeste recoil pads die bestaan of gemaakt zien voor zo'n kolf zullen ook op deze passen. Zo kan je een andere LOP bekomen door een ander terugstootkussen aan te schaffen en plaatsen.
2) LOP shim of spacer: Voor heel grote schutters bied Ranger Point Precision ook spacers van 1,5 cm aan. Deze spacer aanvaard hetzelfde terugstootkussen(s)

Opgelet: de kolf samenstelling gebruikt stalen geveerde rondellen om de pivoteringspunten op hun in plaats te houden. Het verliezen of te licht aangeschroefde pivoteringspunten kunnen resulteren in een onzekere lockup of ongewilde rotatie van de kolf tijdends de terugstoot.
Opgelet: indien je een coating aanbrengt aan uw kolf, let er op dat de verbindingsbouten en joints afgeschermd zijn. Veranderingen in tolerantie of lubriciteit vanwege het coatingprocess kan resulteren in slechte functionaliteit van de pivoteringspunten en onzekere lockup.

Beoordelingen ()
RPP Marlin M-lok Adjustable Straight Stock heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
RPP Marlin M-lok Adjustable Straight Stock


Artikelnummers
EAN:
MSG-BLK
SKU:
MSG-BLK