opc_loader

Triarii RTU Shadow 2

Triarii Ready To Use voor Cz Shadow 2

610,00 610,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  1  In voorraad
Artikelnr: Hera Arms Triarii RTU CZ Shadow 2

Deze Triarii RTU kit van Hera Arms transformeerd jouw CZ Shadow 2 in een handomdraai naar een karabijnplatform. Dit zonder enige wijzigingen of beschadigingen aan uw wapen of de kit.

Dit platform laat toe om meer accessoires te monteren zoals bijvoorbeeld een verticale of gehoekte front grip, red-dot sight en/of flip-up sights, alsook wapenlampen op de zijdelingse picatinny rails.
De lengte van de kolf kan in 4 posities verzet worden. De kolf is het het type AR-15 CCS met mogelijkheid QD slings en standaard slings te monteren. Er is eveneens een picatinny railtje bij voor aan de onderzijde om bijvoorbeeld een monopod te monteren.

De Voordelen van dit platform zijn eenvoudigweg dat je sneller en meer accuraat kan vuren en met midner terugstoot.

Dit is de RTU kit (Ready To Use) en komt standaard reeds met aR-15 tube en kolf gemonteerd alsook een vertical front grip.
De triarii zelf is gemaakt van 1 stuk aluminium en is Made in Germany.

Ze maken deze kit eveneens voor andere handvuurwapens zoals: Glock 17,19,22,23,31,32, Walther PPQ 5″ Match, CZ SP01, CZ SP01, HK SFP9 (vraag naar prijs en eventuele levertijd)
Je kan eveneens een SFU (Side Folding Unit) aanschaffen om de kolf in te klappen en dus compacter te maken voor transport (vraag naar prijs en eventuele levertijd)

2 karton dozen verpakt.

Triarii RTU Shadow 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Triarii RTU Shadow 2


Artikelnummers
EAN:
10.16.01
SKU:
10.16.01