opc_loader

Sa vz. 58 Compact Picatinny Handguard Quad Rail Expert

Sa vz. 58 Compact Picatinny Handguard Quad Rail Expert

524,79
x
Voorraad
Voorraad:
  1  In voorraad
Artikelnr: AD7115

Sa vz. 58 Compact Handguard Picatinny Rail Expert

Deze handbeschermer is gemaakt met de meest veelzijdige mogelijkheden voor het monteren van aftermarket accessories zoals bijvoorbeeld een wapenlamp, bipod, vertical grip, red-dot.
Deze monteerd eenvoudig, zonder verlies van comfort, met behoudt van uw iron sights en indien u er een red-dot heeft op gemonteerd behoudt deze zijn nulpunt.
De sa vz.58 hansdguard is gemachineerd van hoge sterkte aluminium met verschillende stalen onderdelen en heeft een harde zwarte elox afwerking. De lower handguard leverd een picatinny rail aan de onderzijde en 2 korte op 3 en 9 uur. De upper handguard leverd een 1913 picatinny rail op 12 uur.

De zijdelingse picatinny rails op 3 en 9 uur zijn korter ontworpen, zodat de opspanhendel nog makkelijk en snel kan bediend worden en tegelijk een comfortabele greep kan behouden worden. Door de constructie en gebruikte materialen wordt de loop snel gekoeld.

Deze handguards bieden volgende voordelen:

  1. Verzekerd perfecte uitlijning met de loop
  2. Minimaal afhankelijk van de afmetingen van het wapen en verschillende toleranties.
  3. Leverd een solide bevestiging aan het wapen zonder enige speling, maar tegelijkertijd zonder ongewilde stress dat de loop zou kunnen vervormen.
  4. Verminderd vervorming van de loop door de snelle afkoeling tijdens het schieten
  5. Laat toe moderne picatinny rail accessoires te monteren

De upper handguard past op de lower handguard en zelfs bij demontage voor onderhoud en terugplaatsing behoudt het zijn exacte positie en bijgevolg ook van de eventuele gemonteerde optiek. Velddemontage is makkelijk; druk eenvoudigweg op de knop en je kan de bovenste handguard verwijderen. Je hebt dus geen materiaal nodig!
Aanrader voor gebruik met een open red-dot!

Enkel compatibel met de CSA vz. 58 Sporter Compact en het monteren vereist de verwijdering van het riembeugeloog. Voor alle andere sa58 geweren en karabijnen zoals: she58, CZ 858, Samopal 58, Gazela 58, CSA vz. 58 Sporter, Antreg ASA58, VZ58, SA. 58, VZ.58, vz. 58 P, vz. 58 V, CZ 58, she 58 kijk hier: sa-vz-58-picatinny-handguard-quad-rail-expert

Deze handguard heeft dezelfde hoogte als de railed receiver cover.

Gemaakt in Tsjechië

Sa vz. 58 Compact Picatinny Handguard Quad Rail Expert heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sa vz. 58 Compact Picatinny Handguard Quad Rail Expert


Artikelnummers
SKU:
AD7115