opc_loader

VZ 58 receiver side rail light

VZ 58 receiver side rail Light with screws

x
Voorraad
Voorraad:
  15  In voorraad
Artikelnr: CSA58-1-029L

Deze receiver side rail wordt gemaakt in Tsjechië en wordt bevestigd aan de receiver dmv 2 schroeven (inclusief). Er is geen template of tekening inclusief daar dit niet nodig is voor installatie. De side rail wordt tot tegen de top van de reveiver geduwd and gecentered over de zichtbare trekker pin. Er moet in de receiver geboord en draad getapt worden. 

Hoe monteer ik de side rail:

Plaats de side rail boven de trekker pin (buitenzijde van de receiver) dmv de uitsnijding in de side rail. Dan duwt u deze rail naar boven (richting van de receiver cover). Gebruik een kolomboor, centreer de boor in elk gaatje van de side rail en boor in de receiver. De side rail is uw gids om uw boor te positioneren.

- Boor diameter: 4.2mm diamter.
- draad tap: M5.
- het gat dichts bij de loop moet geboord worden tot een diepte van 9mm (gebruik het korte vijsje hier).(bij oude VZ58 modellen zal je door de receiver gaan, dit is geen probleem)
- het gat dichts bij de kolf moet volledig door de receiverwand geboord worden (gebruik het langste vijsje hier).
- nadat u draad heeft getapt in de gaten, gebruik een ontvetter en plaats de side rail samen met locktite op de 2 vijsjes.

Boor en draadtap niet inbegrepen.

(AK mounts zullen ook passen op deze sidre rail, maar de meerderheid van AK mounts zullen de ejectie van hulzen storen.)

VZ 58 receiver side rail light heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
VZ 58 receiver side rail light


Artikelnummers
EAN:
58-1-029L
SKU:
CSA58-1-029L