opc_loader

Revo .44M

Revo .44M

199,95
x
Voorraad
Voorraad:
  1  In voorraad
Artikelnr: TFRV-017

Revo .44M

Revo is een munitiekoffer ontworpen voor revolver houders - de grootste karakteristiek is de grote trommel welke 36 revolver patronen kan bevatten en 360° draait.

Onovertroffen design
Revo is uitgerust met gesofistikeerde mechaniek dat toelaat de cylinder vrij te draaien, terwijl u de cylinder indrukt kan je de patronen verwijderen.

Revo & ruimteschepen - welke connectie?
Elke Revo cylinder is gemaakt van luchtvaart aluminium 2010, een legering meest gebruikt bij frima's als BAE systems en Lockheed Martin in de ruimtevaart sector voor de duurzaamheid en laag gewicht.

16 magneten om te sluiten, 1 knop voor allemaal.
Het openingsmechanisme van deze munitiebox is in de vorm van een push down knop ingebouwd in het handvat, welke op zich een reproductie is van de voet van een patroon met rand. De basis en cover worden veilig op plaats gehouden door 16 neodium magneten welke voldoende magnetisme genereren zodat de Revo kan gedragen worden bij het handvat, zonder risico van vallen.

 

 

Afmetingen & Gewicht
Hoogte:
from 3.94 to 4.72 inches of 10 tot 12 cm
Diameter:
4.53 inches of 11,5 cm
Gewicht:
1.76 lbs of 800 gram
 

 

Capaciteit
Standaard:
36 patronen

 

Materialen
Aluminium Legering AVIONAL 2014
Vernickeld koper (hendel)
Plexiglas
INOX Staal Schroeven
100% Recycleerbare Karton
Verpakking
 
 
 

 

Sluitingsmechanisme
Magnetische sluiting gebruikt 16 magneten. Deze magneten zijn geplaatst in de basis en in de cover en verzekeren dat de patroonhouder stabiel is gedurende transport. REVO kan gemakkelijk geopend worden door de realease button naar beneden te drukken.

 

Revo .44M heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Revo .44M