opc_loader

Vortex Spitfire HD gen II 5X

Vortex Spitfire HD Gen2 5x

599,00 499,00 U bespaart: 17%
x
Voorraad
Voorraad:
  3  In voorraad
Artikelnr: SPR-500

Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x

De vernieuwde Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x biedt ultrasnelle weergave, zelfs zonder verlichting. Het prisma ontwerp en het geëtst dradenkruis lossen de vervormingsproblemen op voor gebruikers die geplaagd worden door astigmatisme. Het optiek zorgt voor een betere scherpte en vermindert de chromatische aberratie. Daarnaast heeft de vernieuwde Spitfire HD Gen II 5x met de laag ingebouwde turrets een gestroomlijnd uiterlijk en is het lichter van gewicht en optisch kleiner. Met het nieuwe montagesysteem bent u niet langer meer beperkt tot één montagehoogte.

Toepassing Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x

De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x kan ingezet worden op de schietbaan maar werkt ook perfect om op de middellange afstand te jagen. Het is voorzien van nieuw AR-BDC4 dradenkruisontwerp met felrode verlichting voor snelle fixatie op bekende afstanden. Tevens is de Vortex Spitfire HD Gen II voorzien van twee nachtzicht instellingen en kan de Red Dot ook prima ingezet worden wanneer er nauwelijks omgevingslicht is.

Eigenschappen van de lenzen

 • HD Optical System; Geoptimaliseerd met geselecteerde glaselementen voor een uitzonderlijke resolutie, verminderde kans op chromatische aberratie, een uitstekende kleurgetrouwheid en optimale lichttransmissie. De Spitffire HD is scherp van rand tot rand.
 • Fully Multi-Coated: Erhöhen die Lichtdurchlässigkeit mit mehreren Antireflexbeschichtungen auf allen Luft-Glas-Oberflächen.

Eigenschappen van de behuizing

 • Ultra compact en lichtgewicht ontwerp; Robuuste constructie die nog steeds compact is en licht van gewicht.
 • Waterdichte O-ring afdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnen kunnen dringen. Zo heeft u gegarandeerd betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.
 • Schokbestendig, de robuuste constructie is bestand tegen stoten en zelfs vallen.
 • Mistvrije Argongasreiniging voorkomt inwendig beslaan van de verrekijker over een breed temperatuurbereik.
 • Matzwarte laagglans afwerking; Corrosie en slijtvaste anodisatie zorgt voor een mat oppervlak met weinig schittering en helpt de positie van de schutter te camoufleren.

Eigenschappen van het dradenkruis

 • AR-BDC4 Dradenkruis; Doelgericht gebouwd voor de meest populaire 5.56 patronen.
 • Verlicht dradenkruis; 12 helderheidsniveaus verbeteren de nauwkeurigheid bij weinig licht.
 • Nachtzicht compatible; maken het mogelijk om ook in het donker nauwkeurig te kunnen richten.

De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x  wordt geleverd inclusief MRDS (Micro Red Dot Sights) montageplaat voor gebruik met Vortex Viper of Venom.
U kunt de Viper of Venom bovenop deze Spitfire HD plaatsen zodat u bijvoorbeeld zonder problemen op twee afstanden kunt schieten zonder opnieuw af te hoeven stellen.

Spitfire 5x
SPR-500
Vergroting 5x 
Ø Objectief in mm 25 
Dradenkruis AR-BDC4 
Dradenkruis kleur Rood 
Gezichtsveld op 100m in m 7,7
Oogafstand in mm 69
Type Batterij CR2032 
Lengte in mm 92 
Gewicht in gram
incl. batterij en montage

 
306
 

Levenslange garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

Levering:

 • 1x Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire HD Gen II 5x
 • 1x Rubber Lens Covers
 • 1x Multi-Height Mount System - Lower 1/3 Co-Witness Height & Low Mount Height
 • 1x Lens Doek
 • 1x CR2032 Batterij

Vortex Spitfire HD gen II 5X heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vortex Spitfire HD gen II 5X


Artikelnummers
EAN:
0843829115032
SKU:
Vortex Spitfire HD GEN2 5x