opc_loader

Vortex Crossfire 2 Scout Scope 2-7x32 V-plex

Crossfire 2 Scout Scope 2-7x32 V-plex

179,00 179,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  3  In voorraad
Artikelnr: CF2-31002

Crossfire 2 Scout Scope 2-7x32 V-plex

Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope, V-Plex Recticle (MOA)

De Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope is een veelzijdige en praktische richtkijker uit de Crossfire serie. De Crossfire serie is gebouwd om de prestaties van andere richtkijkers in dezelfde prijsklasse te overtreffen. Een groter eye-relief, fast-focus oculair, fully multi-coated lenzen en capped turrets met reset mogelijkheid. De hard geanodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

De Vortex Crossfire II 2-7x32 is een Scout Scope richtkijker, dit uit zich in de oogafstand tot de richtkijker. Een reguliere richtkijker heeft een oogafstand van ongeveer 8 a 9 centimeter, bij de Scout scope is deze afstand 24 centimeter. Door deze grotere oogafstand kan de Scout Scope voorop een Scout geweer worden gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat u beide ogen op het doelwit kunt houden en toch gebruik kunt maken van een richtkijker met een 2 tot 7 vergroting. Dit doet u door te focussen met beide ogen, waarbij één oog ondersteund wordt door de vergroting van de Scout Scope. Het vereist enig oefening maar kan u zeer veel voordeel bieden tijdens het schieten.

Toepassing Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope

Deze richtkijker is geschikt voor jagers welke schieten met een Scout geweer, oftewel geweren waar de richtkijker voorop het geweer gemonteerd dient te worden. De Vortex Crossfire II 2-7x32 is namelijk een richtkijker met een oogafstand van 24 cm welke dit mogelijk maakt. Er bestaan 2 typen dradenkruizen, een first focal plane en een second focal plane dradenkruis. Bij een richtkijker met first focal Plane, verandert de grootte van het dradenkruis als u inzoomt. Het dradenkruis wordt dus groter als u inzoomt en kleiner bij uitzoomen. Bij een Second Focal Plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. De Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope is voorzien van een second focal plane V-plex dradenkruis. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen.

Levenslange garantie Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.

Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope:

  • Fully multi-coated lenzen
  • Buis vervaardigd uit één deel
  • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
  • Reset turrets
  • Water-, nevel- en stofdicht
  • Hard geannodiseerde afwerking
  • Fast-focus oculair
Vergroting: 2-7
Diameter objectief: 32 mm
Uittredepupil: 16-4,5
Eye relief (oogafstand): 24 cm
Gezichtsveld op 100m: 5,5-1,6 m
Buisdikte: 25,4 mm
Lenscoating: Full multicoating
Lengte buis: 32,3 cm
Gewicht: 354 g
Kleur: Zwart
Montage lengte (mm): 267
Gasgevuld: Ja
Montering meegeleverd: Nee
Dradenkruis type: V-Plex
Verlichting Dradenkruis: Nee
Parallax instelling: 91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling: 60 MOA
Max. Hoogteverstelling: 60 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Second Focale Plane (SFP)
Garantie: Levenslang

Gekleurde kartondoos verpakt met plastic wrap

Vortex Crossfire 2 Scout Scope 2-7x32 V-plex heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vortex Crossfire 2 Scout Scope 2-7x32 V-plex


Artikelnummers
EAN:
875874007369
SKU:
CF2-31002