opc_loader

Tekmat CZ Shadow 2

Tekmat CZ Shadow 2

20,00 20,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  12  In voorraad
Artikelnr: TEK-R17-CZSHDW2
  • Bescherm uw wapen en werkgebied -  De zachte thermoplatscihe fiber oppervlakte zorgt ervoor dat uw wapen niet bekrast wordt terwijl de extra dikke gevulkaniseerde rubber uw werkplaats beschermt en ervoor zorgt dat deze blijft liggen. De mat beschermt uw oppervlak tegen schadelijke chemicaliën, olie en vuil om in te dringen in uw bureau of werkbank waar je normaal uw CZ Shadow 2 onderhoud.
  • Extra groot ontwerp -  Deze CZ Shadow 2 wapen reinigingsmat meet 28cm x 43cm. dit vergrote ontwerp bezorgt je extra ruimte om uw handwapen te demonteren en te reinigen zonder overal onderdelen te leggen. De 1/8" dikke rubber beschermt uw wapen en werkplaats.
  • Kwalitatieve onderhoudsmat - Deze CZ Shadow 2 mat is gemaakt naar de hoogste standaard. Beginnend met de water resistente, krasvrije, olie resistente en vervagingsvrije sublimatieprint. Deze hete beprinting zorgt dat de inkt in de vezels doordringt voor levenslange duurzaamheid. Niet te vergelijken met een coatinglaagje op een gewone print welke wel vervaagd of afpelt naar verloop van tijd die andere fabrikanten vaak gebruiken.
  • Gemakkelijk in gebruik - De CZ Shadow 2 wapenreinigingsmat komt met een overzicht van de historie van de CZ Shadow 2 en een simpel te volgen onderdelen diagram. De CZ Shadow 2 wapenmat rolt makkelijk op voor eenvoudige opslag bij uw ander poetsmateriaal en accessoires.

Tekmat is de oorspronkelijke en originele fabrikant van de onderhouds en reinigingsmat. De 17" (43cm) tekMats zijn groot genoeg om een volledig gedemonteerd handvuurwapen op te plaatsen met overschot van ruimte voor gereedschap en toebehoren. De 1/8" vulling levert een premium aanvoelen en een hoog kwaliteitsniveau. Dit levert extra bescherming bij ruwe manipulatie of een val terwijl u uw wapen manipuleert. De extra zachte, olie en water resistente oppervlakte beschermt tegen krassen terwijl de diagram en afbeelding helpt bij het onderhoud, demontage en gewoonweg leuk zijn om naar te kijken.

Tekmat CZ Shadow 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tekmat CZ Shadow 2


Artikelnummers
EAN:
R17-CZSHDW2
SKU:
Tekmat CZ Shadow 2