opc_loader

Wapenolie Spray 400ml

Wapenolie Spray 400ml

14,00 14,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  35  In voorraad
Artikelnr: 21828

Wapenolie Spray 400ml

De Universele Olie, getest en ongeëvenaard! Voor onderhoud van metaal, hout, leder, rubber, plastics, huiden en veel meer. Ideaal voor, industrie, landbouw, huishoud toepassingen, voertuigen, jacht en sportschieten...

Metaal:

Ballistol wordt gebruikt bij de constructie van meters, weegschalen en andere precisie-instrumenten. Ballistol laat een beschermende alkaline laag na op metalen oppervlakken en neutraliseert zo handzweet en andere corrosieve aanslag. Door de lage oppervlaktespanning, kruipt het in de kleinste scheurtjes en openingen van metalen oppervlakten. reinigt en laat zilver & koper blinken. Ideaal voor het onderhoud van instrumenten in het gebied van precisiemechaniek.

Leder:

Ballistol beschermt leder tegen hardheid en uitdroging, tegen water, insecten en schimmel. Residu’s van zuur voor de bewerking van het leder worden geneutraliseerd. Uitgedroogd leer wordt opnieuw elastisch met een doffe glans. Helder leer kan donker worden. Laat geen vettige film na op het leder.

Hout:

Beschermt, behoud en verjongt alle natuurlijke houten oppervlakten. Laat de textuur van het hout oplichten en beschermt tegen vocht en insectschade. Ideaal voor antieke en wapenkolven.

Plastic:

Ballistol behoud en beschermt olieresistent materiaal, beschermt de elasticiteit en voorkomt uitdroging. Vernieuwd de glans van synthetische oppervlakten zonder een vette film na te laten.

Huid:

Ongevaarlijk voor de huid, ideaal voor reinigen van hoeven, buitenoren...

Wapens:

Beschermt tegen corrosie, smeert, reinigt en reageert tegen kruitresten, loodaanslag en koper residue. Kruipt in de fijnste openingen en lost oude vervuiling op en resten van incorrecte oliën. Neutraliseert kruitaanslag en beschermt eveneens uw wapenkolf en leder draagriemen

Milieu:

Dit product is gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Veilig voor mens en dier. Noch het gebruik noch decompositie zal het milieu belasten. De witte olie gebruikt voor de productie is absoluut zuiver van een medisch oogpunt. Bevat schadeloze combinaties van anti-oxidanten en medische oliën zodat het niet verouderd of verhard met verloop van tijd.

Veilig om ook gebruikt te worden in voedselverwerkingbedrijven.

BALLISTOL voor meer dan duizend klussen!

Wapenolie Spray 400ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wapenolie Spray 400ml