opc_loader

Tipton Ultra Gun Vise

275,00 275,00 U bespaart: 0%
x
Voorraad
Voorraad:
  2  In voorraad
Artikelnr: 110011

De Ultra Gun Vise van Tipton is de ideale service box om aan uw wapens te werken. Deze geweersteun met 2 bankschroeven is ontworpen om een zo breed mogelijke variatie aan wapens te kunnen manipuleren om een richtkijker te plaatsen, het wapen te onderhouden of zelfs herstellen uit te voeren. Eenvoudig te gebruiken voor bijvoorbeeld grendelgeweren, hagelgeweren, AR 15's en handvuurwapens.

De 2 componenten kunnen gemakkelijk naar elkaar toe en van elkaar af geschoven worden waardoor ieder type wapen er in gebruikt kan worden. Ook kunnen deze componenten in hoogte worden versteld. De bankschroefbekken zijn draaibaar, kantelbaar en gemaakt van stevig en zacht materiaal waardoor uw wapens niet zullen beschadigen.

Naast de 2 bankschroefcomponenten bevat de Ultra Gun Vise ook 2 materiaalbakken en een AR magwell vise die eveneens schuifbaar en afneembaar zijn. Het stalen frame heeft een lengte van 825mm en de maximale 'klemafstand' is 673mm. 6168 gram gewicht. Deze gun vise heeft 4 voeten die onafhankelijk van elkaar in hoogte kunnen worden versteld zodat je steeds waterpas kan werken.

Tipton Ultra Gun Vise heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tipton Ultra Gun Vise


Artikelnummers
EAN:
661120100119
SKU:
110011