opc_loader

Levering


    VERZENDING MET TNT

Voor het afleveren van de bestellingen maken we gebruik van TNT (PostNL).
 

Hieronder de tabel met levertermijnen en tarieven:

Land

Levertijd

Kostprijs

België

1 à 2 werkdagen na woensdag

€ 6,05

Nederland

1 à 2 werkdagen na woensdag

€ 9,95

Rest Europa*

2 & 4 werkdagen na woensdag

€ 19,95

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.
Na afgifte van uw bestelling aan TNT zal u per e-mail een trackingnummer ontvangen waarbij u uw pakket kan volgen.

Gelieve er mee rekening te houden dat de leveringstermijnen indicatief zijn en niet bindend, daar TNT een externe koerierdienst is kunnen wij onmogelijk de exacte afleveringsdatum of uur meedelen.

Uw trackingnummer of 'barcode' kan U ingeven in de TNT Track&Trace of via deze link te kopieren in uw browser: https://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/basicsearch.aspx?lang=en

Voordelen:

 • Lage verzendkosten en korte levertijd
 • Track & trace, volg uw order op de voet
 • 3 opeenvolgende afleverpogingen
 • Handtekening voor ontvangst
 • Uw order is verzekerd tot € 500 per pakket.

Wat indien ik niet aanwezig was op moment van aanbieding van mijn order?

 • Orders met afleveradres in België of Luxemburg, welke niet werden afgeleverd na de 2de afleverpoging (indien eveneens niet leverbaar bij uw buur**), ontvangen een notificatie met contactgegevens van de TNT vervoerder voor de 3de afleverpoging af te spreken (binnen 5 dagen). Orders die na de 3de afleverpoging niet werden afgeleverd worden automatisch geretourneerd.
   
 • Orders met afleveradres in Nederland, welke niet werden afgeleverd na de 2de afleverpoging (indien eveneens niet leverbaar bij uw buur), ontvangen een notificatie met de plaats en tijdstip(dischtsbijzijnde postkantoor) waar het pakket kan afgehaald worden. Het pakket wordt maximaal 3 weken bewaard in het postkantoor.
   
 • Orders met afleveradres rest Europa*, welke niet werden afgeleverd na 1 tot 3 afleverpogingen (indien eveneens niet leverbaar bij uw buur**), worden automatisch geretourneerd.

We verzenden niet buiten de Europese Unie.

Vragen of opmerkingen omtrent verzendmethodes? contacteer ons.

LuxemburgBulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Ierland, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Slovenië, Slowakije, Tsjechië & Zweden

** Opgelet, indien u absoluut niet wenst dat een pakket bij afwezigheid bij een buur wordt geleverd, gelieve dit te vermelden bij uw order in het vak 'commentaar'.