opc_loader

Tekmat 1911 Cutaway

Tekmat 1911 Cutaway

x
Voorraad
Voorraad:
  6  In voorraad
Artikelnr: TEK-R17-1911-CA
  • Bescherm uw wapen en werkgebied -  De zachte thermoplatscihe fiber oppervlakte zorgt ervoor dat uw wapen niet bekrast wordt terwijl de extra dikke gevulkaniseerde rubber uw werkplaats beschermt en ervoor zorgt dat deze blijft liggen. De mat beschermt uw oppervlak tegen schadelijke chemicaliën, olie en vuil om in te dringen in uw bureau of werkbank waar je normaal uw 1911 onderhoud.
  • Extra groot ontwerp -  Deze 1911 wapen reinigingsmat meet 28cm x 43cm. dit vergrote ontwerp bezorgt je extra ruimte om uw handwapen te demonteren en te reinigen zonder overal onderdelen te leggen. De 1/8" dikke rubber beschermt uw wapen en werkplaats.
  • Kwalitatieve onderhoudsmat - Deze 1911 mat is gemaakt naar de hoogste standaard. Beginnend met de water resistente, krasvrije, olie resistente en vervagingsvrije sublimatieprint. Deze hete beprinting zorgt dat de inkt in de vezels doordringt voor levenslange duurzaamheid. Niet te vergelijken met een coatinglaagje op een gewone print welke wel vervaagd of afpelt naar verloop van tijd die andere fabrikanten vaak gebruiken.
  • Gemakkelijk in gebruik - De 1911 wapenreinigingsmat komt met een overzicht van de historie van de 1911 en een simpel te volgen onderdelen diagram. De 1911 wapenmat rolt makkelijk op voor eenvoudige opslag bij uw ander poetsmateriaal en accessoires.

Tekmat is de oorspronkelijke en originele fabrikant van de onderhouds en reinigingsmat. De 17" (43cm) tekMats zijn groot genoeg om een volledig gedemonteerd handvuurwapen op te plaatsen met overschot van ruimte voor gereedschap en toebehoren. De 1/8" vulling levert een premium aanvoelen en een hoog kwaliteitsniveau. Dit levert extra bescherming bij ruwe manipulatie of een val terwijl u uw wapen manipuleert. De extra zachte, olie en water resistente oppervlakte beschermt tegen krassen terwijl doorsnede en afbeelding helpt bij het onderhoud, demontage en gewoonweg leuk zijn om naar te kijken.

Tekmat 1911 Cutaway heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tekmat 1911 Cutaway


Artikelnummers
EAN:
R17-1911-CA
SKU:
Tekmat 1911 Cutaway