opc_loader

Tekmat AR-15

Tekmat AR-15

x
Voorraad
Voorraad:
  22  In voorraad
Artikelnr: TEK-R36-AR15
  • Bescherm uw AR-15 en werkgebied -  De zachte thermoplatscihe fiber oppervlakte zorgt ervoor dat uw wapen niet bekrast wordt terwijl de extra dikke gevulkaniseerde rubber uw werkplaats beschermt en ervoor zorgt dat deze blijft liggen. De mat beschermt uw oppervlak tegen schadelijke chemicaliën, olie en vuil om in te dringen in uw bureau of werkbank waar je normaal uw handwapen onderhoud.
  • Extra groot ontwerp -  Deze handvuurwapenwapen reinigingsmat meet 31cm x 92cm. dit vergrote ontwerp bezorgt je extra ruimte om uw AR-15 te demonteren en te reinigen zonder overal onderdelen te leggen. De 1/8" dikke rubber beschermt uw wapen en werkplaats.
  • Kwalitatieve onderhoudsmat - Deze is gemaakt naar de hoogste standaard. Beginnend met de water resistente, krasvrije, olie resistente en vervagingsvrije sublimatieprint. Deze hete beprinting zorgt dat de inkt in de vezels doordringt voor levenslange duurzaamheid. Niet te vergelijken met een coatinglaagje op een gewone print welke wel vervaagd of afpelt naar verloop van tijd die andere fabrikanten vaak gebruiken.
  • Gemakkelijk in gebruik - Deze  wapenreinigingsmat komt met een media visie op de welgekende AR-15. De wapenmat rolt makkelijk op voor eenvoudige opslag bij uw ander poetsmateriaal en accessoires.

Tekmat is de oorspronkelijke en originele fabrikant van de onderhouds en reinigingsmat. De 36" (92cm) tekMats zijn groot genoeg om een volledig gedemonteerde AR-15 op te plaatsen met overschot van ruimte voor gereedschap en toebehoren. De 1/8" vulling levert een premium aanvoelen en een hoog kwaliteitsniveau. Dit levert extra bescherming bij ruwe manipulatie of een val terwijl u uw wapen manipuleert. De extra zachte, olie en water resistente oppervlakte beschermt tegen krassen terwijl de tekst en afbeelding het onderhoud en demontage gewoonweg leuk maakt.

Tekmat AR-15 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tekmat AR-15


Artikelnummers
EAN:
R36-AR15
SKU:
Tekmat AR-15